سوریه در پی پیروزی های سیاسی و نظامی، در صحنه اقتصادی نیز پیروز شد

معاون وزیر اقتصاد سوریه با اشاره به دستاوردهای نظامی و سیاسی سوریه گفت: با وجود شرایط دشوار ناشی از اقدامات و جنایت‌های گروه‌های تروریستی، سوریه از نظر اقتصادی نیز موفق عمل کرده و پیروزی را از آن خود کرد.

«حیان سلمان» کارشناس اقتصادی و معاون وزیر اقتصاد سوریه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق اظهارداشت: با وجود شرایط دشوار ناشی از اقدامات تروریست‌ها از جمله مسدود کردن راه‌های ارتباطی و نابودی تاسیاست زیر بنایی و نیز ویرانی اماکن جهانگردی، سوریه از نظر اقتصادی عملکرد موفقی داشته و در کنار دستاوردهای سیاسی و نظامی درصحنه اقتصادی نیز پیروز شد.

وی ابلاغیه افزایش حقوق را تصمیمی ملی دانست که در شرایطی اتخاذ شده که برخی در انتظار سقوط اقتصاد سوریه بودند.

این کارشناس مسائل اقتصادی سوریه در توضیح این مطلب افزود: این ابلاغیه شامل تمام کارمندان بخش عمومی و دولتی به اضافه نظامیان است و بر شهروندان سوری تاثیر مثبتی خواهد داشت زیرا موجب بهبود سطح در آمد شده و بخش قابل ملاحظه ای از کاهش قدرت خرید آنان که ناشی از افزایش قیمت ها است، جبران می کند.

عزم سوری‌ها برای ناکامی توطئه‌ها جزم شده است

وی تصریح کرد: از سوی دیگر افزایش قدرت خرید موجب افزایش مصرف و در نتیجه پویایی تولید می شود و در سطح خارجی نیز نشان می دهد که سوریه عزم خود را برای ناکام گذاشتن توطئه ها جزم کرده و در صدد در پیش گرفتن برنامه اقتصادی است که چه بسا در کل جهان متمایز باشد.

سلمان تاکید کرد: همزمان با ابلاغیه افزایش حقوق کارمندان، تاکید شده است که قیمت کالاها نباید افزایش یابد هرچند برخی تاجران در صدد سوء استفاده از اوضاع جاری و بازی با قیمت ها هستند از همین رو باید تعداد بازرسان نظارت بر بازار افزایش یافته و مجازات تاجران سودجو نیز سختگیرانه باشد زیرا در غیر این صورت ابلاغیه مزبور معنای واقعی خود را از دست می دهد.

معاون وزیر اقتصاد سوریه اظهار داشت: اقدامات دولتی برای مقابله با تحریم های اقتصادی شامل رونق بخشیدن به عوامل اقتصادی در داخل و افزایش تولید داخلی و نیز تقویت روابط با کشورهای دوست و بیش از همه ایران، روسیه و چین است.

سلمان افزود: همچین ایجاد مناطق اقتصادی مشترک با کشورهای مزبور و تامین کالا از بازارهای آنان و نیز اجرای طرح های اعتباری سوریه و ایران در همین راستا جا دارد.

سلمان تاکید کرد که باید اقدامات مربوط به حفظ لیره سوریه و جلوگیری از آثار ناشی از تحریم های اقتصادی را افزایش داد و در این راستا به منظور مدیریت ذخیره نقدینگی در بانک مرکزی، نظارت بیشتری را اعمال نموده و از فروش آن در مزایده علنی خودداری کرده و جریان ذخایر نقدی در بازار را تحت کنترل در آورد و فقط به واردات کالاهای ضروری اکتفا کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.