موانع حضور زنان در انتخابات، باید برداشته شود

سیما سمر، رییس کمیسیون مستقل حقوق بشر امروز در یک کنفرانس که بخاطر تجلیل از روز همبستگی زنان برگزار شده بود گفت: سهم گیری مردم در انتخابات امنیت و شفافیت انتخابات را تضمین می کند.

حضور مردم در انتخابات پیش روی، امنیت و شفافیت انتخابات را تضمین می کند.
سیما سمر، رییس کمیسیون مستقل حقوق بشر امروز در یک کنفرانس که بخاطر تجلیل از روز همبستگی زنان برگزار شده بود گفت: سهم گیری مردم در انتخابات امنیت و شفافیت انتخابات را تضمین می کند.
وی بیان کرد: " ما مسوولیم که در انتخابات شرکت و برای آینده خود تصمیم بگیریم و از علمای دین خواست تا نگذارند که مردان مانع اشتراک زنان در انتخابات شوند".
وی گفت که زنان در گذشته از حقوق خود آگاه نبودند و دادن حق زن یک ضرورت است.
همچنین عبدالله عبدالله، کاندیدای ریاست جمهوری در این کنفرانس گفت: زنان ظلم و شکنجه را به صورت سیستماتیک دیده اند و این خشونت های فجیع بریدن بینی و لب زنان را باید نام دیگری گذاشت.
وی تصریح کرد که باید به نقش زن یک توجه اساسی صورت گیرد؛ برنامه های بهداشتی و تعلیم و تربیت باید برای زنان به صورت بهتری مهیا شود.
آقای عبدالله تصریح کرد که وزارت معارف یک استراتیژی خاصی داشته افزایش دختران در مکاتب یکی از مهمترین کارهای این وزارت است.
وی عنوان کرد که تعلیم و تربیت باید رشد داده شود و برنامه های آگاهی عامه، برنامه های اقتصادی و تعلیم باید به صورت دراز مدت باشد نه به شکل یک پروژه که وقت کمی را در برمی گیرد.
همچنین داوود سلطان زوی، کاندیدای دیگر ریاست جمهوری نیز طی این کنفرانس اظهار کرد که باید به بحث زنان به صورت یک بحث انسانی دید چون زنان هم مانند انسان ها حقوق دارند.
وی بیان کرد: عالمان دینی در مساله زنان نقش بسیار مهمی دارند و ما باید در مقابل ظلم و ستم جهاد کنیم تا که بتوانیم وضیعت زنان را بهتر بسازیم.
وی گفت که زنان از عدم تطبیق قانون رنج می برند که ما باید قانون را تطبیق کنیم. فساد سیاسی را خاتمه دهیم و برای رشد جامعه در جامعه فرهنگ سازی کنیم.
در عین حال؛ حبیبه سرابی، معاون دوم زلمی رسول کاندیدای ریاست جمهوری طی این کنفرانس گفت: باید زنان خود کفا باشند و خود کفایی اقتصادی داشته باشند.
خانم سرابی تصریح کرد که زنان باید در سطح بین لمللی حضور داشته و در تصمیم گیری های سیاسی دخیل باشند.
وی افزود که باید یک کمیسیون رسیدگی به خشونت علیه زنان ایجاد شود که این کمیسیون خشونت ها را بررسی و به آنها رسیدگی کند.
همچنین مژگان مصطفوی، معین وزارت آمور زنان نیز طی این کنفرانس بیان کرد که حقوق زن باید در چهار چوب اسلام داده شود.
وی عنوان کرد که کسی حقوق زن را آنچه که در اسلام و شریعت گفته شده را نمی دهد و زنان هم خواستار همین حقوق اسلامی شان می باشند.
خانم مصطفوی اظهار کرد که دهه گذشته دهه خوبی برای زنان بوده است زنان توانسته ۴۱ درصد دانش آموزان مکاتب و ۲۷ درصد پارلمان را تشکیل بدهند.
وی از دولت آینده خواست که زنان در شورای عالی صلح و شورای عالی قضا حضور داشته باشند و قانون های منع خشونت علیه زنان و خانواده حفظ و گسترش داده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.