دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ از رسانه محلی تقدیر کرد

مسئولان در ریاست دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ در یک همایش از رسانه‌های محلی مبنی بر همکاری‌های آنان در راستای ظرفیت سازی و توانمندی دانشجویان روزنامه نگاری دانشگاه بلخ تقدیر به عمل آوردند اما دانشجویان این دانشکده نگران نبود زمینه اشتغال پس از فراغت شان هستند.

مراسمی به همین منظور با حضور شماری از مسئولان رسانه‌ها محلی، مسئولان، آموزگاران و دانشجویان دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ و نیز برخی از خبرنگاران در تالار این دانشکده در شهر مزارشریف مرکز ولایت بلخ برگزار شده است.
محمد نظری رئیس دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ که در این همایش صحبت می‌کرد، ضمن قدردانی از همکاری‌های همه‌جانبه رسانه‌های محلی با دانشکده روزنامه نگاری بیان داشت: هدف اساسی این مراسم سپاسگذاری از رسانه‌های محلی (تصویری و صوتی) و نیز بحث و گفت و گو در رابطه به کارهای عملی بیشتر دانشجویان روزنامه نگاری می‌باشد.
آقای نظری گفت: تعداد دانشجویان روزنامه نگاری دانشگاه بلخ بیشتر می‌باشد و دانشکده به تنهای توانائی فراهم سازی کارهای عملی دانشجویان را ندارد، از اینرو نیاز است که رسانه‌های محلی با این دانشکده برای توانمند ساختن و ظرفیت سازی دانشجویان همکاری کنند.
وی با بیان اینکه همه ساله رسانه‌های محلی بلخ همکاری خوبی با دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ دارند، افزود: ما تلاش داریم که این همکارها را بیشتر بسازیم از همین رو نیز رسانه‌های که با این دانشکده همکاری کردند مورد تقریر و سپاسگذاری قرار گرفته‌اند.
رئیس دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ نقش رسانه‌ها را در ظرفیت سازی و کارهای عملی دانشجویان اثر گذار دانسته تاکید کرد: اکنون این دانشکده چندین رسانهٔ چاپی و یک رسانهٔ صوتی (رادیو دانشجو) برای کارهای عملی دانشجویان دارد اما این نیازمندی دانشجویان را رفع نمی‌سازد و ما در آینده تلاش دارم که بیشتر از این زمینه را برای کارهای عملی فراهم سازیم.
در عین حال شماری از دانشجویان روزنامه نگاری دانشگاه بلخ ضمن اینکه کارهای عملی را در توانمند شدن شان اثر گذار می‌دانند اما می‌افزایند که پس از فراغت شان نگرانی نبود زمینه اشتغال در کشور هستند.
آنان معتقد هستند که بیشتر دانشجویان که از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل می‌شوند برایشان زمینه کار فراهم نمی‌گردد و تنها کسانی که واسطه (شناخت) در ادارات و مقامات دارند به کار گماشته می‌شوند اما کسانی که شناخت ندارد، صاحب کار نمی‌شوند.
این دانشجویان با بیان اینکه اکنون در برخی از ارگان‌های دولتی براساس روابط و شناخت افراد استخدام شده و شایستگی و لیاقت در نظر گرفته نمی‌شود، افزودند: تا زمانی روابط بر ضوابط حاکم باشد و در استخدام اشخاص شناخت بر شایستگی غلبه کند، وضعیت کاری جوانان بهبود نمی‌یابد.
اما دانشجویان روزنامه نگاری دانشگاه بلخ تصریح کردند که باید همقطاران شان تلاش کنند که توانمندی علمی شان را بلند ببرند تا در کارهای که برایشان سپرده می‌شود به گونهٔ احسن پیش برده و توانائی شان را به نمایش بگذارند.
از سوی هم رئیس دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ ضمن پذیرفتن مشکل نبود زمینه کار برای فارغ التحصیلان، افزود: مسئولان و آموزگاران این دانشکده تلاش می‌کنند تا دانشجویان را با ظرفیت‌ها بلند به جامعه تقدیم نمایند تا باشد در کاریابی دچار مشکل نشوند.
وی عقیده دارد که دانشجویان روزنامه نگاری دانشگاه بلخ هنگامی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند، با توانائی‌های بلند و ظرفیت بالای هستند و توانمندی کار را از رسانه‌های محلی گرفته تا رسانه‌های بین‌المللی دارند.
قابل ذکر است که اکنون بیش از ۵۰۰ دانشجو (پسر و دختر) در دانشکده روزنامه نگاری دانشگاه بلخ مشغول تحصیل هستند و توسط بیش از ۱۰ آموزگار آموزش داده می‌شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.