این منابع گزارش دادند که بیشتر این افراد تلاش کرده اند با گرفتن مبالغی پول، پناهجویان را در خودروهای خودشان مخفی کرده و به داخل انگلیس منتقل کنند.
به گفته این منابع، در حال حاضر رانندگان خودروهای ون و سواری به جای رانندگان کامیون، به نحو گسترده ای از سوی قاچاقچیان انسان، برای منتقل کردن پناهجویان به کار گرفته می شوند.
درهمین ارتباط یک مقام قضایی در بندر کاله به برنامه 4 شبکه ''بی بی سی'' گفته است که ماهانه بین پنج تا ده نفر قاچاقچی انسان از انگلیس، در دادگاه این منطقه محاکمه می شوند.
به گفته ''جولی کولارت '' شمار انگلیسی هایی که به این اتهام به دادگاه منطقه کاله آورده می شود، نسبت به گذشته یک چهارم افزایش یافته اند .
وی تخمین می زند که در سال گذشته میلادی، دادگاه منطقه کاله ، شاهد بیش از 100 انگلیسی به جرم قاچاق انسان بوده است.
براساس گزارش های منتشر شده از سوی سازمان ملل، برآورد می شود که در سال جاری میلادی، بیش از یکصد هزار پناهجو در شمال آفریقا تلاش کنند با عبور از مدیترانه خود را به اروپا برسانند.
این گزارش ها حاکی از آن است که بسیاری از این پناهجویان، پس از رسیدن به خاک اروپا، در کمپ هایی در ایتالیا و یونان اسکان داده می شوند اما شماری از آنها نیز برای یافتن کار و زندگی بهتر راهی کشورهای غرب اروپا از جمله فرانسه و انگلیس می شوند.
به گزارش منابع انگلیسی در حال حاضر هزاران نفر پناهجو در شهر کاله واقع در شمال فرانسه و در کرانه دریای مانش، به منظور یافتن راهی برای رسیدن به انگلیس، به شکل رقت باری زندگی می کنند.
روزنامه دیلی میل روز سه شنبه نوشت: شهردار بندر کاله روز دوشنبه گذشته با اشاره به وضعیت وخیم و نابهنجار پناهجویان در این شهر و بی توجهی لندن به این مشکل، گفت: یا دولت انگلیس باید به حوزه شینگن و الزمات آن بپیوندد یا در کل اتحادیه اروپا را ترک کند.
به نوشته این روزنامه، ''ناتاشا بوچارت'' شهردار کاله عنوان کرده است که دولت انگلیس حتی یک یورو به این شهر برای کمک به بهتر کردن وضعیت پناهجویان پرداخت نکرده است و این افتخاری برای این بخش از اروپا نیست.
به گفته وی شمار پناهجویان در بندر کاله از یکهزار نفر در آوریل گذشته به بیش از 3 هزار نفر در ماه جاری میلادی رسیده است و انتظار می رود که شمار دیگری نیز به آنها اضافه شوند.