در گزارش این مرکز در حوزه هند آمده است واشنگتن و دهلی بایستی منافع متقابل یکدیگر را از طریق همکاری های گسترده و درخواست از اسلام آباد برای مسئولیت پذیری پیگیری نمایند.واشنگتن بایستی از اسلام آباد بخواهد تا به تعهدات خود در قبال کنترل اقدامات تروریستی که از خاک این کشور علیه هند و افغانستان صورت می گیرد عمل نماید. اگر اسلام آباد اراده ای بر کنترل تروریست ها ندارد، واشنگتن باید حداقل، برای پایان دادن به بودجه مالیات دهندگان آمریکا برای فروش تجهیزات دفاعی و بازپرداختهای وجوه پشتیبانی ائتلاف اعلام آمادگی کند.
این گزارش اذعان می دارد اگر دهلی بتواند نرخ رشد فعلی خود را حفظ نماید بدون شک این توانایی را خواهد داشت که در دو یا سه سال آتی همانند پکن به یکی دیگر از اقتصاد های تریلیون دلاری مبدل گردد.در این گزارش ضمن اشاره به این نکته که هیچ چیز جز موفقیت دهلی در آینده در تمامی عرصه های قدرت و کسب رتبه سالانه پایدار در رشد اقتصادی حائز اهمیت نمی باشد، آمده است این رشد اقتصادی احتمال دارد به جهت درگیری با پاکستان تحت تاثیر جدی قرار گیرد. اگر هند بتواند تمرکز خود را بر تغییرات داخلی معطوف نماید، این کشور آمادگی مبدل شدن به یک کشور قدرتمند با نرخ رشد اقتصادی بالا را دارا می باشد ولی ریسک درگیری با اسلام آباد ممکن است دهلی را همچنان عقب نگاه دارد. دهلی نبایستی برای دهه های متمادی استراتژی خود را در قبال اسلام آباد محدود نگاه دارد. این مرکز در راستای تغییر رویکرد ایالات متحده آمریکا به هند توصیه می نماید واشنگتن و دهلی روابط اقتصادی و استراتژیک خود را از طریق اقدامات کلان، نظیر عقد توافق نامه هسته ای نسبت به دهه های گذشته متحول نمایند.
این گزارش به دهلی توصیه می نماید گام هایی در جهت لیبرالیزه نمودن اقتصاد با هدف توسعه بازارهای خود برای تجارت و سرمایه گذاری هرچه بیشتر بردارد. ایالات متحده آمریکا بایستی دهلی را به بهبود روابط با اسلام آباد ترغیب نماید تا با کاهش احتمال درگیری ها، توسعه جهانی هند را به ویژه از طریق ارتباطات تجاری گسترده تسریع نماید.